Repetities

Musica Montana geeft een voorjaars- en een najaarsconcert. Het orkest hanteert een korte periode van repeteren, direct gevolgd door het concert.

De korte periode van repeteren omvat  zo’n 13 weken, met daarin 11 repetities op een woensdagavond, 2 repetities op een zaterdagochtend en één try-out concert op een zaterdagochtend. Alle repetities zijn met het hele orkest (circa 24 leden),  uitgezonderd één: dan repeteren de 1e violen, de 2e violen, de altviolen en de bassectie (celli en contrabassen) gescheiden. De dag en plaats van zo’n gescheiden groepsrepetitie, wordt in onderling overleg binnen de groep bepaald.

We repeteren op woensdagavond van 20.00 tot 22.30 uur, 15 minuten daarvóór zijn we aanwezig voor stoelen, uitpakken en stemmen.

De 2 zaterdagrepetities zijn op zaterdagochtend, meestal van 10:00 tot 14:00 uur, ook dan zijn we 15 minuten daarvóór aanwezig.

We proberen alle repetities bij te te wonen, als dat onverhoopt een keer niet lukt, meld je dan af, per whatsapp, mail of telefonisch bij de groepsaanvoerder.

Klik op deze link voor het eerstvolgende repetitieschema:

Repetitieschema MM 2020 2e helft v5

Locaties waarvan het orkest gebruik maakt zijn:

  • Fonteinkerk, Robert Kochstraat 2-4, Amersfoort
  • Bergkerk, Dr. Abraham Kuyperlaan 2, Amersfoort

De repetitielocatie is vrijwel altijd Fonteinkerk, Robert Kochstraat 2-4, Amersfoort (Klik op dit adres voor route).