Repetities

Strijkersensemble Musica Montana repeteert en concerteert in Amersfoort. Musica Montana geeft ieder jaar in april en november een concert.

Het orkest hanteert twee korte periodes van repeteren. Gedurende twaalf weken repeteren we één maal per week en studeren zo het programma in. De repetities zijn van medio januari tot en met april en van september tot en met november wekelijks op woensdagavonden en een enkele keer per programma ook op een zaterdagochtend. De contributie voor Musica Montana bedraagt 250 euro per jaar – dat is ongeveer tien euro per repetitie.

In een orkestrepetitie repeteert het hele orkest. In een groepsrepetitie repeteren de 1e violen, de 2e violen, de altviolen en de bassectie (celli en contrabassen) gescheiden.

We repeteren op woensdagavond van 20.00 tot 22.30 uur, 15 minuten daarvóór zijn we aanwezig voor stoelen, uitpakken en stemmen.

Als we op zaterdagochtend repeteren is dat van 9:30 tot 13:00 uur, ook dan zijn we 15 minuten daarvóór aanwezig.

We proberen alle repetities bij te te wonen, als dat onverhoopt een keer niet lukt, meld we ons af, per whatsapp, mail of telefonisch bij de groepsaanvoerder.

De repetitielocatie is de Fonteinkerk, Robert Kochstraat 2-4, Amersfoort (Klik op dit adres voor route).

De concertlocaties zijn:

  • Fonteinkerk, Robert Kochstraat 2-4, Amersfoort
  • Bergkerk, Dr. Abraham Kuyperlaan 2, Amersfoort